www

Är hemma i huset nu igen. Skönt o slappna av lite i soffan och kolla på svenska tv program. Kära Viktor ringde förut och sa att han burit upp en massa i lägenheten. Stolt Emma, japp! Och på lördag är det min tur att bära upp mina saker, känner för tillfäller att dessa 4 våningar kommer bli jobbiga. Men bra vardagsmotion när vi flyttat in, eller det kanske relaterar till att soporna kommer stå i hallen lite för länge och att herr kackerlacka kommer bli vårat nya husdjur.

Blev en tur till farmors grav förut, efter att hållit tillbaka gråten i flera veckors tid var det skönt att sitta själv vid graven och släppa allt, en liten gubbe gick förb och såg bekymrad ut över mitt snyffande, men det var skönt. Att bara sitta där i kära V:a Ämtervik.

Nu blir det att öppna mammas godispåse för att mysa ner mig en liten stund till framför tv:n. True Talent står på schemat! Ha en god kväll gott folk


Kommentarer
Postat av: Carina

Ledsamt att din farmor lämnat dig och dina familjemedlemmar. Gott att höra att du besöker graven och släpper på känslorna. Vet att din farmor är med dig över allt Emma. Det är min, fick jag veta på en seans för många år sen. Ha det gott och hoppas godiset smakade mumma-gott. Kram och trevlig helg :)

2011-09-02 @ 19:11:21
Postat av: Mamma

Lellsmôla, nu hittar jag hem till dig, så jag kommer på besök, var så säker. Bra att du åt upp godiset :)

2011-09-03 @ 14:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0